Kártevőmentesítés +361 630 47 20

info@irtojoirtas.hu

A gyomirtás az egyik legkellemetlenebb, legfáradtságosabb munka, amit a kertben végeznünk kell. Ha szép, és egészséges kertet szeretnénk azonban, akkor mindenképpen el kell végezni ezt a feladatot.

Gyomirtás

 

De nem feltétlenül Önnek! Bízza ránk a gyomirtást! Általános nézet a kertet művelők körében, hogy a gyomirtás legjobb, és legtermészetesebb módja az egyszerű, kapával végezhető módszer. Ebben van igazság, de a mi szakembereink ezt a hagyományos módszert a különböző növényvédő, és gyomirtó szerekkel együttesen alkalmazzák, így a kívánt hatás még inkább elérhetővé válik, s az Ön kertje jóval nagyobb eséllyel marad mentes a gyomoktól.

 

Gyomirtás

Gyomirtás

A gyomok kiirtása nem egyszerű feladat, s szakszerűtlen elvégzése csak az ismétlődő vesződséget, és plusz munkát eredményezi, ugyanis a nem gyökerestől való eltávolítás haszontalan, csak időszerű megoldás.

 

Szakembereink és módszereink azonban teljeskörű, és hosszú távú megoldást jelentenek a gyomirtás problémájára. Szakmai tapasztalatunknak hála minden kertben, minden környezetben a megfelelő szereket és módszereket vagyunk képesek alkalmazni,s levenni ezt a kellemetlen terhet az Ön válláról.

 

A gyom a legtöbb ember számára ugyanazt a kártékony növényzetet jelenti, pedig vannak különböző típusú, így különböző gyomirtást igénylő növények közöttük. A megfelelően kiválasztott gyomirtó szer alkalmazása elhozhatja a kívánt hatást, azonban enne elmulasztása akár a gyom szaporodásához, vagy egyéb növényeink, virágaink nagy fokú károsodásához, kipusztulásához is vezethet.

 

Bízza ránk a gyomirtást!

Gyomirtás

Share Button

Facebook

Twitter

YouTube

Google Plus

Follow Me on Pinterest
 • Velünk örökre megszabadulhat az ágyi poloskától! http://irtokiraly.hu/agyi-poloska-irtas

  Pinned: 24 Jan 2016
 • Elszaporodtak a rovarok, vagy a rágcsálók a házában? Ne habozzon! Keressen fel minket mi megoldjuk a problémát! http://irtokiraly.hu/

  Pinned: 12 Jan 2016
 • Forduljon hozzánk bizalommal az év bármely szakaszában!

  Pinned: 21 Dec 2015
 • Bízza a profikra az irtást, ha végleges megoldásra vágyik!

  Pinned: 15 Dec 2015
 • Kártevőirtás? Rovar- és rágcsálóirtás? Ránk számíthat! http://irtokiraly.hu/

  Pinned: 25 Nov 2015
 • Bízza ránk a rovarirtást! http://irtokiraly.hu/

  Pinned: 18 Nov 2015
 • Ágyi poloska irtása. irtokiralymarketing@gmail.com

  Pinned: 18 Oct 2015
 • Egy csótány akár a cipőnkön utazva, észrevétlenül is bejuthat a lakásba. http://irtokiraly.hu/csotanyirtas

  Pinned: 7 Oct 2015
 • A cégünk megbízható cég tanúsítvánnyal rendelkezik, így ha minket keres, biztos lehet benne, hogy szakszerű segítséget kap! http://irtokiraly.hu/

  Pinned: 24 Sep 2015
 • Kellemetlen meglepetések érik otthonában? Megszabadítjuk a rágcsálóktól! http://irtokiraly.hu/ragcsaloirtas

  Pinned: 2 Sep 2015